Välj en sida

Takbyte Lund

AM Renoveringstjänst – Takbyte för dig i Lund

AM Renoveringstjänst

Vi på AM Renoveringstjänst är byggföretaget för dig i Lund som eftersträvar ett takbyte av kvalitet. Med över 20 års erfarenhet har vi samlat på oss kunskapen för att kunna utföra det mesta inom byggbranschen, allt från takbyte till kompletta renoveringar. Vid alla våra projekt så är det kundens önskemål som står i fokus, det är vårt uppdrag att alltid presentera ett slutresultat som speglar dina förväntningar.

Är du i behov av takbyte, eller har du några frågor angående våra tjänster? Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare. Hos oss får du naturligtvis en kostnadsfri offert på arbetet. Dessutom finns möjligheten till att nyttja rotavdrag. Kontakta oss redan idag, vi finns för dig i Lund!

Takbyte Lund

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud där varje arbete präglas av kvalitet och noggrannhet. Till oss kan du i Lund vända dig för att få hjälp med bland annat takbyte, köksrenovering, badrumsrenovering och golvläggning. Läs gärna mer om våra tjänster här.

Takbyte

Våra tak utsätts dagligen för påfrestningar och därför är det inte helt ovanligt att takets funktion försämras med åren. Oavsett om du behöver ett omfattande takbyte eller en enklare åtgärd, så finns vi på AM Renoveringstjänst här för att hjälpa dig!

Vi arbetar här

AM Renoveringstjänst har sitt säte i närheten av Lund. Härifrån tar vi oss an uppdrag i närliggande orter och städer. Oavsett om du som företag eller privatperson är intresserad av våra tjänster, så finns vi här för att hjälpa dig! Takbyte för dig i Lund.

Vill ni veta mer?